*


  - Se sange

Her kan du se alle de sange der er blevet lagt ind. Du kan skifte toneart, skrifttype, se guitargreb, osv. Du kan også downloade sangene i forskellige formater. Du kan sortere sangene efter titel, hvornår de er blevet lagt ind og hvornår de sidst er blevet opdateret. Du kan også søge i sangene.


  - Skriv en sang ind

Her kan du selv skrive en sang ind. Desværre er der endnu ikke en fuldstændig vejledning, men måske kan du få noget ud af at læse dette. Bemærk at du fra "sang-vieweren" kan downloade sangene i PRO- og WA-formatet. Altså de formater, der skal bruges, når du skriver en sang ind.


  - Ret en sang

Det er muligt at lave rettelser i en sang fra samlingen. Find sangen i listen og klik på 'edit'-ikonet:   Bemærk at man skal have 'adgangskoden' til sangen for at få adgang til at rette i den. Adgangskoden til en sang vælges når sangen lægges ind - du kan altså kun rette i de sange du selv har lagt ind (hvis du kan huske koden). Du kan også prøve at overbevise om at han skal give dig adgang til en given sang, så du kan rette den til.