*


Sidste nyt:
lovsang.dk - nu med YouTube!
Det sker jævnligt, at webmasteren modtager mails fra brugere, der er meget glade for at bruge lovsang.dk. Dette er selvfølgelig...
Flere nyheder ..

Velkommen!
På lovsang.dk kan du dele lovsange med andre. Vi henvender os primært til den glade lovsangs-amatør, der sidder derhjemme og hygger med guitaren, men alle lige fra den "professionelle" lovsangsleder til den "almindelige" kirkegænger burde kunne få glæde af siden.

Sange
Omdrejningspunktet for siden er sang-samlingen. Her kan du finde tekst og becifringer til en hel masse lovsange - kendte som ukendte. Med den smarte "viewer" kan du skifte toneart ,se guitargreb, mm. Finder du ikke den sang du søger, kan du selv tilføje den til samlingen og dermed glæde andre der søger den samme sang. Tryk på Sange og se hvordan det virker :-)

Forum
Vi har også et forum, hvor du kan diskutere lovsangsrelaterede emner, stille spørgsmål osv. osv. Forumet er åbent for alle, hvilket betyder at alle kan skrive indlæg og besvare indlæg. Du opfordres dog til at oprette dig som bruger, så dine indlæg ikke står som annonyme. Ved at oprette dig som bruger får du også en række andre fordele ...

Bruger profil
Hvis du bruger denne side jævnligt, vil vi gerne opfordre dig til at oprette en bruger profil. Vi arbejder i øjeblikket på en række funktioner, der kræver at du er logget ind. Nogle af de ting der er i støbeskeen er: "mine sange", "mine favoritsange", personlige noter til sange, mm. Følg med i udviklingen under Nyheder.


Gå ind ad hans porte med takkesang, ind i hans forgårde med lovsang, tak ham, pris hans navn!
Sl 100,4